January 21, 2018, 02:10:25 AM

Author Topic: Subsequent Aweber Question  (Read 1257 times)

Raptor1

  • Apprentice
  • **
  • Posts: 61
  • Karma: +4/-0
    • View Profile
    • The Family Podcast Network
    • Email
Subsequent Aweber Question
« on: April 25, 2012, 11:30:59 PM »
Secondary question.  How to I add the clickable post to the Blog Broadcast?  I'm broadcasting but I want it to show the post as well as my "there is a new update...". 

Example (see red portion):


Five Minutes With Jack

http://www.jackspirko.com

Ramblings Of An Insane Internet Marketer    Episode-110- Using Zello as a Social Media Tool - 2012-04-24 13:11:42-04    Zello Can Build Relationships and Businesses1.    Last Friday I learned about an app called Zello on my podcast from a listener.  I downloaded it at once because I            understood it might be a great tool for communicatioins.  It has a lot of preparedness components so that was my initial       take on it.  However, [...]

Thanks!


R1

benfitts

  • Entrepreneur
  • Administrator
  • Mentor
  • *****
  • Posts: 209
  • Karma: +20/-0
  • Living the life of my dreams NOW, not later.
    • MSN Messenger - benjaminfitts@hotmail.com
    • AOL Instant Messenger - BenjaminFitts
    • View Profile
    • Custom Greeting Cards
    • Email
Re: Subsequent Aweber Question
« Reply #1 on: April 26, 2012, 12:19:05 PM »
Isn't it based on the template you setup for your aweber blog broadcast?

That template pulls in the content from your rss feed.  Do you have the excerpt in your rss feed?
Benjamin Fitts
877-BEN-FITTS
Membership Site Experts
Send Out Cards

SPayne

  • Mentor
  • ***
  • Posts: 134
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
    • Prepstead Blog
    • Email
Re: Subsequent Aweber Question
« Reply #2 on: April 27, 2012, 10:21:01 AM »
I don't use aweber, but mail chimp calls those the merge tags.

A quick search looks like aweber calls them text snippets http://www.aweber.com/faq/questions/562/How+Do+I+Use+Global+Text+Snippets%3F

Raptor1

  • Apprentice
  • **
  • Posts: 61
  • Karma: +4/-0
    • View Profile
    • The Family Podcast Network
    • Email
Re: Subsequent Aweber Question
« Reply #3 on: April 28, 2012, 10:17:28 AM »
Thank you to both.  Problem has been rectified.  I clicked on the "Simple Template" but I was not clicking the "Load Template" Button so it wasn't pulling the presets forward. 

Again, thanks to both of you.  You both helped me make this clear.


R1